Vierhouten-Olst-Rha 2021

Na alle schoolvakanties zijn wij (de grijze golf :-)) aan de beurt.

We gaan in Nederland op stap met de camper, waarbij de eerste stop Vierhouten op de Veluwe is. We hebben onze eerste overnachtingen op VeluwschKarakter Heidepark. Prima uitvalbasis voor fraaie fietstochten door bos en veld.

Na een tussenstop bij De Koperen Hoogte, waar we op hoogte heerlijk eten en een wijnproeverij doen en een nachtje slapen op de parkeerplaats, gaan we naar Olst. Op Minicamping Aantven overnachten we, bezoeken Deventer, maken leuke fietstochten langs plaatsen als Heeten, Diepenveen, Olst e.d.

De laatste stop is in Rha, nabij Doesburg. Breukink, de Forellenvijver is de plek waar we onze camper kunnen stallen en ook hier weer op de fiets de omgeving verkennen. Bronkhorst is een leuke plaats, prima eten en lekker bier van de Bronckhorster Brewing Company. Verder bekijken we Doesburg, Veluwe Zoom, Hoog- en Laag Keppel.

De hele periode heerlijk weer, droog, zon, bij 20-27 graden. We eten dan ook vaak buiten naast de camper of op het terras van een restaurant.

Hieronder een verzameling plaatjes van alles wat we zo tegenkwamen. Bos, heide (in bloei), de IJssel (ook met veerpontjes naar de andere zijde), Paasheuvel, geocaches zoeken, lekker eten en drinken. Alles bij elkaar een prima vakantie in eigen land.

Geocaches onderweg
Diner watertoren Koperen Hoogte
De Paasheuvel Vierhouten
Dorst lessen onderweg of na een fietstocht
Onderweg over het kanaal
Camperplek Rha
Bronkhorst