Camper Weinsberg

Weinsberg Imperiale R50 Fiat Ducato 160 pk

Na de goede ervaringen met het huren en vakantie houden met een camper in Canada (2009) en Zweden (2015) werd het tijd voor onze eigen camper!

Op de CamperExpo in Houten op 19 maart 2016 zien we de, voor ons, ideale camper staan. Na een proefrit op 20 maart kopen we die. Op 15 april gaan we hem ophalen bij Ron Hazenberg campers in (toen nog) Oude Pekela.

Deze heel complete camper (krachtige Fiat 3.0 liter/ 160 pk motor, airco, cruise control, elektrisch bedienbare ramen en spiegels, dubbele airbag, radio / cd en remis verduistering, automatische schotel met tft tv, luifel, fietsen drager, 3 pits-vuur met rvs spoelbak, koelkast met vriesvak, horren en verduistering, aparte douche, toilet, Frans bed) gaat ons door Europa brengen en wellicht nog verder …

Zie de (korte) verhalen van onze tochten in de nieuwsberichten onder dit item. Kijk ook onder aan de pagina, want niet alles staat in het menu: van ieder jaar de eerste en laatste, maar tussendoor zijn we ook op stap geweest. Loop daar doorheen via de buttons onder de verhalen.

Onze tochten met deze camper

We proberen maandelijks een (lang) weekeind op pad te gaan in de periode maart/april tot in september/oktober. Daarna gaat de camper voor de winter in de stalling.

En dat lukt aardig, zoals is te zien in de nieuwsberichten. Ook onze zomer vakanties doen we nu met de camper. Zo waren we al in Engeland, langs de Moezel (van bron tot monding), Denemarken en 6 weken heen-en-weer naar Porto. En natuurlijk de kortere uitstapjes naar Duitsland, Zeeland, Veluwe, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, de polder etc..

LET OP!!! Volg de navigatie onderaan de pagina’s om alle trips te zien. Paste niet allemaal in het menu 🙂