Op dinsdag 21 maart halen we de camper uit de stalling. Woensdag 22 maart wordt de radio/navigatie/cd/dvd/etc. speler geplaatst. De achteruitrijcamera wordt het toch niet. Lastig installeren en slecht beeld (onvoldoende overzicht door de fietsen). Op donderdag maakt Trudy de boel schoon en richt alles weer in. Vrijdag de APK keuring. In Krimpen lukt het niet (camper is te hoog en te lang), maar in Nieuwerkerk wel.

In de middag dan naar Dordrecht naar JoWi. We maken een wandeling door de Biesbosch, gaan kaasfonduen en slapen op de camperplek Stadswerven. Dan hebben we al water geladen, wat een hele klus bleek. Eerste nog de boiler/verwarming dicht zien te krijgen, want nu loopt het water er weer net zo hard uit … Ons “we gaan vertrekken vink lijstje” voor dit soort zaken moeten we snel maken.

Zaterdag om 10:00 uur vertrekken we dan echt. We gaan naar Epen in Zuid Limburg, aar we rond 14:00 uur aankomen. Ziet er allemaal netjes uit bij Gulikes minicamping en we hebben fraai uitzicht op het heuvelland rond Epen. We maken alvast een korte wandeling, kijken een film (Now you see me 2) en gaan op tijd slapen.
De volgende dag op de fiets op pad. Een rondje van ruim 20 kilometer door het dal van de Geul en de Gulp (zie Google Maps). Bij terugkomst lekker naast de camper in het zonnetje. Prima zondagmiddag besteding.
Op maandag op pad voor het Vijlenerbos. Een hele onderneming bergop en af over bospaadjes met je vouwfiets. Wel fraaie uitzichten en leuke flora. Na wat boodschappen rustig bij de camper in de zon.
Dinsdag op pad naar Aken. We fietsen naar de bushalte en dan met de bus van 9:54 verder, in 45 minuten zijn we er. Trudy wordt bijna platgereden door een chagrijnige Arriva chauffeur, maar verder verloopt de rit goed. Natuurlijk NaNu NaNa en verder rondgekeken, shoppen, koffie en wat eten bij Oebel. Om 17:30 zijn we weer terug en gaan eten in het dorp bij de Vier Jaargetijden.
Woensdag een rustige dag met wat opruimen, niets doen, fietsen en wandelen.
Het weer is alle dagen prima. Zonnig (strak blauwe lucht) en steeds warmer (12-20), wel nu en dan een verkoelende/koude wind.

We zien en horen van alles onderweg:
vakwerkhuizen, holle wegen, watermolen, knotwilgen, wilde zwijnen in het veld, veel vliegtuigen hoog over,
verder vogels o.a. merel, mussen, groene specht, buizerds, vinken, koolmezen, pimpelmees, (grauwe) ganzen, kraaien, spreeuw, houtduif, Turkse tortel, ekster, reiger, kauwtjes,
maar ook veel planten Maarts viooltje, Maagdenpalm, madelief, paardenbloem, klein hoefblad, bosaardbei, speenkruid, muskuskruid, (Italiaanse) Aronskelk, salomonszegel, paarse dovenetel, populieren, hulst, berken, beuken, eiken, lijsterbes, klimop tot hoog in de bomen, maretak, longkruid, goudveil, klaverzuring, gele dovenetel, sleedoorn in bloei, de eerste bosanemonen, sleutelbloemen, Pinksterbloem, zoete kers in bloei, nog niet bloeiende daslook, stinkende gouwe, braam en brandnetels, groot muur en Forsythia en Ribes bloeien in de tuinen.

Op de camping komen we gasten tegen van divers pluimage. Een Hymer stel waarvan de vrouw het landschap vastlegt in aquarellen, een Possl stel, die al twee jaar met (vervroegd) pensioen zijn en een vriendelijke boxer hebben die de hele dag rustig bij hun camper blijft.

Donderdag op tijd op en op weg naar Almere, het tuinhuis van Erik en Ernie. Het is toch drie uur rijden en we komen rond 12:15 uur aan. Tuin, tuinhuis, Almere Haven bekijken en ijsje op de fiets. Slapen op de parkeerplaats en de volgende dag nog meer vlaai eten en fiets bezoek Almere.

Vervolgens tegen de avond op weg naar Weteringbrug. Een ritje van 45 minuten waar we 2 uur over doen (!) door problemen bij de Schipholtunnel.
We overnachten op Camperplaats Het Groene Hart en zijn de volgende dag op tijd bij van Vliet Recreatie. Van alles te zien en we kopen ook van alles voor de camper.
We zijn op tijd thuis voor de verjaardag van Dina en Henk bij Jackys.