Denali

Hier onder sites die ook leuk zijn om te bezoeken:

Erik en Ernie op stap
Waar zijn Erik en Ernie en wat beleven ze allemaal op hun reis met de Gabber

Homepage Erik Slim
Alles over de zeilboot van mijn broertje en de reizen die hij maakt

Natuurhuisje Bospad
Een huisje midden in het bos te Winterswijk. Ook te boeken via Micazu. Het huisje staat op een bos perceel van ruim duizend vierkante meter en is omringd door natuurgebieden. Het perceel is zonder hekwerken, beplantingen markeren de grenzen, slechts de terraszijde met tuin is afgerasterd. Een prachtige plek voor rust zoekers en natuur genieters.

Marktplaats.nl
DE verkoop site van Nederland. Zie hier ook wat ik te koop aanbied en doe een bod…!!!

Trudies Homepage
De homepage van Trudy Bontje

Interbox
De site van mijn provider Interbox te Capelle a/d IJssel

Geocaching
Een cache is gewoonlijk een kleine waterdichte doos, voorzien van een logboek en de “schat”. Tegenwoordig kan dit ook een dusdanig kleine cache (nano-cache) zijn dat er alleen een logboek in zit. Na het verstoppen van de schat maakt de plaatser via internet de locatie bekend aan andere geocachers. Anderen kunnen bij het vinden van de schat vaak voorwerpen ruilen en/of toevoegen. In de schat is altijd een logboek aanwezig, waarin de vinder zijn naam achter kan laten. Het is ook de bedoeling dat de vinder op de geocaching-website een log achterlaat, ook als het niet is gelukt de schat te vinden. Tegenwoordig zijn er ook applicaties voor verschillende smartphones. Met deze apps is een kaart te zien met alle caches in de omgeving en is er de mogelijkheid om een log op de website te plaatsen. Het leuke is ook dat je nog eens ergens komt waar je anders niet aan gedacht zou hebben.

Danceworld
De dansschool in Capelle aan den IJssel waar we al jaren dansles, vrij dansavonden en dansfeetjes hebben. Met een gezellige groep dansers is het steeds weer leuk.