Olst Augustus 2016

Een lang weekeind op pad met Nel en Rob. Dit begint op donderdag 18 augustus. Eerst naar Emmen-Compascuum voor een camper dealer. En zowaar, van “even kijken wat er staat” wordt het “we hebben een Weinsberg gekocht”.

Vervolgens rijden we naar de eigenlijk bestemming van dit weekeind uit: Minicamping AantVen in Olst. Een fraaie plek in bosrijke omgeving, heerlijk rustig, leuke plek voor de start van wandelingen en fietstochten. En de buizerds die boven de camper vliegen en roepen zijn leuk.

Deventer2016

Op zaterdag verkennen we Deventer, waar we met de taxi heen gaan. Er is van alles te doen: brocante markt, gewone markt, leuke oude straatjes en huizen, koffie met Deventer koek, uitgebreide lunch, en dat alles met prima weer (zon en droog). We vinden nog een geocache bij de Waag en borrelen nog als avondeten in de camper.

De overige dagen besteden we o.a. aan wandelen en geocaches zoeken. Daarvan zijn er genoeg, ook “ingewikkelder” varianten met puzzels. Van de makkelijker variant, de Beesten in het Hanzebos, hier een paar plaatjes. Een prima tijdverdrijf voor een zonnig weekeind uit.